MKB Schoonmaakbedrijf, waar u alle schoonmaakbedrijven vindt

Adverteren

MKBschoonmaakbedrijf.nl is volledig ontworpen om hoog te scoren in de zoekmachines. De verwachting is dan ook dat het bezoekersaantal boven de 1000 unieke bezoekers per dag zal komen. Een zeer doelgerichte mogelijkheid om uw eigen product/website te profileren op MKBschoonmaakbedrijf.nl.

Adverteerder

Dankzij onze landelijke banner- adverteerders is de lage tariefstelling van onze bedrijfspresentaties mogelijk voor de schoonmaakbedrijven. Daarnaast zal de website van groot belang zijn om de aandacht van de schoonmaakbedrijven te vergroten op het internet. Een portaal waar de consument en de schoonmaakbedrijven worden samengebracht.

Voor u als toeleverancier een uitstekende mogelijkheid om zeer doelgericht te adverteren middels een banner. Naast de google-adwords aan de linkerzijde hebben wij de rechterzijde deels gereserveerd voor de adverteerder die extra aandacht willen geven aan zijn product/onderneming.

De mogelijkheden

Heeft u interesse in het adverteren middels een banner op MKBschoonmaakbedrijf.nl dan kunt u zich richten tot adverteren@mkbschoonmaakbedrijf.nl. Wij berichten u graag over de mogelijkheden en onze voorwaarden.